КЕМПЕР ПОД НАЕМ ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ

 

КЕМПЕР ПОД НАЕМ ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ

 

КЕМПЕР ПОД НАЕМ ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ

 

КЕМПЕР ПОД НАЕМ ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ

Представете си, че се събуждате в модерен кемпер с домашен комфорт около вас, взимате хубав топъл душ, слагате чайника и излизате на красив пясъчен плаж на Средиземно море или пък на Атлантическия океан, сред обагрено от слънчеви лъчи лозе или в полите на бяло градче с необятна гледка, а защо не до величествен замък или в 5 звезден къмпинг. Където и да се намирате, гарантирано ще се събудите напълно отпочинали и заредени с енергия, готови да изследвате новата си среда.

Всичко това е възможно със Sol Dias CAMP. Базиран в Малага, Андалусия, това е проект на Sol Dias Travel за отдаване под наем на кемпери, продиктуван от опита в пътувания на открито и желанието ни, да предложим, едно по-пълно и автентично изживяване при наемане на кемпер. Нашата мисия е наемането на кемпер да е съчетано с изключително обслужване на клиентите. Избрали сме нови уютни превозни средства – тип кемперван, заради тяхната оптимална комбинация от пространство за живот, лесно шофиране и гъвкавост за маршрут.

SUNLIGHT 601 ADVENTURE AUTOMATIC

ОБОРУДВАНЕ

баня
тоалетна
кухня
душ
отоплителна инсталация
тента
соларен панел

BENIMAR 120 ES
MANUAL

ОБОРУДВАНЕ

баня
тоалетна
кухня
душ
отоплителна инсталация
тента
соларен панел

BENIMAR 120 ES
MANUAL

ОБОРУДВАНЕ

баня
тоалетна
кухня
душ
отоплителна инсталация
тента
соларен панел

КЕМПЕРЪТ КАТО ВХОД КЪМ ОПОЗНАВАНЕ НА АВТЕНТИЧА ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯНие не сме просто платформа за отдаване под наем, ние свързваме кемпер-пътешествениците с домакините на региона, добавяйки специално и различно изживяване в търсената дестинация. Даваме съвети от личен опит за маршрут, места за отсядане и възможности за допълнителни активности в Испания и Португалия. Например, ако изберете да отседнете в близост до ранчо, ще ви помогнем да яздите там, или в близост до маслинова гора, да се научите да правите зехтин със собствениците й, на плажа да вземете уроци по сърф, или край винарна, да се запишете за дегустация, ако наберете своите портокали в био ферма, ще си направите свеж сок или коктейл. Изборът е пъстър и за малки и за големи пътешественици – уроци по готвене, спа терапии, дегустации, летене с балон, уроци по голф, обиколки с гид, наемане на лодка, занаятчийски класове и прочие. Разнообразие от изживявания с добавената стойност на нови знания, които превръщат пътуването в пътешествие, а пътешествието в незабравим спомен.

НЕЩО ОТДАВНА ПОЗНАТО ИЛИ НЕЩО НОВO ЗА ВАСПътуването с кемпер е път за бягство от шума и суетата на ежедневието към преживявания в провансалски къщи, ферми, лозя и замъци, планини, отдалечени райски кътчета и плажове. За много номади това е установено вече ежедневие между имейлите и крайните срокове, но това е и начин да пътувате със семейство, приятели или сами, за да откриете нови и скрити места, да избягате от масовия туризъм и да изследвате нови хоризонти.

Пътуването с кемпер ви позволява да отидете директно до собствената си свобода и да се насладите на природата и новите възможности, а ние от своя страна, организираме да го направите с нужния комфорт. Нашата мисия е да свържем пътешествениците с автентичните активности, характерни за всяка дестинация. Свържете се с нас и споделете интересите си, за да проектираме вашето следващо приключение.

КАКВО НИ ОТЛИЧАВАВъпреки че е вярно, че наемането на кемпер обикновено не е трудна стъпка, разбирането как работи, как да организирате пътуването, къде да пазарувате или къде да паркирате обикновено са въпросите, които спират онези, които непознават дестинацията или нямат опит. Наша мисия е да помагаме на всички тях преди, по време и след пътуването, за да спомогнем преодоляване на бариерите и подходящия избор на дестинации, спирки и преживявания.

Удобства като стандарт

Ние включваме много удобства като стандарт, без допълнителни такси – кухненско оборудване, спално бельо, комплект кърпи, комплект външни маса и столове за четири човека, козметика и препарати, комплимент в хладилника за добре дошли  За тези, които биха искали да добавят допълнителни артикули, предлагаме селекция от допълнителни екстри.

Автентични изживявания

Ние ви срещаме с местните хора, препоръчваме ви посетени от нас места, показваме ви тайните кътчета, споделяме ви проверени маршрути. Ние можем да организираме за вас закупуване на самолетни билети, трансфери и резервации за къмпинг, ресторанти и разнообразни активности, съотвестващи на вашите интереси.

Поддръжка на пътя

Ние сме там, когато имате нужда от нас. Искаме вашата ваканция с кемпер да бъде невероятно изживяване, затова предлагаме поддръжка по телефон и имейл, , включително на български език, когато сте на път. Нашият екип за отдаване под наем има голям опит и познава нашите превозни средства отвън и отвътре. Осигуряваме асистенция на пътя 24/7

Помощ по телефона

Нашият специализиран екип за наемане във Испания е на разположение по телефон с обслужване включително на български език. Предоставяне на съвети относно това какво включва наемането на кемпер, какво ви е необходимо по време на пътуването, въпроси за различните аспекти на пътуване самостоятелно, семейно с деца или приятели.

Допълнително заплащане почистване и подготовка – 75 EUR еднократно за периода на наемане. Цените включват пътуване до 100 км/ден.

Допълнително заплащане 10 EUR/ден за изминати до 200 км/ден и 20 EUR/ден за нелимитирани километри. Такса за изминати километри над лимита на ден – 0,35 EUR/км.

Такси домашни любимци при запитване

Всички цени включват застраховка. Всички цени са с включен ДДС.

Изпрати запитване online, на е-mail: reservation@soldiastravel.com, Viber +359 882 40 60 60, WhatsApp +34 611 374 989